14 вересня 2021 року на кафедрі харчових технологій Черкаського державного технологічного університету, згідно плану методичних семінарів на 2021-2022 навчальний рік, …
Майстер-клас від сироварні “Пані Коза”
9 липня 2021 року викладачі кафедри харчових технологій взяли участь у майстер-класі приготування сирів сироварні “Пані Коза” власниками якої є …
Практика студентів кафедри харчових технологій
З 28.06. по 25.07 2021 року в студентів кафедри харчових технологій проходила практика на провідних підприємствах харчової промисловості. Зокрема, …

Регіональний семінар «Здорове харчування — здорова нація»
7 липня 2021 року на базі Черкаського державного технологічного університету відбувся науково-практичний семінар «Здорове харчування – здорова нація», присвячений сучасним …

ЧДТУ у Шполі влаштував свято науки
17 червня студенти та викладачі кафедри приймали участь в організації Наукового пікніка для школярів Шполянщини, як яскраве завершення навчального року. У …

Обговорення умов проходження виробничої практики студентами спеціальності 181 Харчові технології
16 червня 2021 року на кафедрі харчових технологій відбулася зустріч керівників практики інженером технологом ТОВ Бон Буассон Беверідж Ілоною Дунаєвою, …

Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021
4 червня 2021 року викладачі та студенти кафедри харчових технологій відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021. В …

Вчись! Працюй! Живи на Черкащині!
3 червня 2021 року відбувся Науковий пікнік ЧДТУ у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №32 Черкаської міської ради. Викладачі та …

Курси з надання першої медичної допомоги
25 травня 2021 року студенти кафедри харчових технологій групи ТБВ-24 Вечірко Тетяна, Метка Олена, Лісовий Владислав, Труба Анна, Нечитайло Олег …

День ЧДТУ у Чигирині
20 травня 2021 року кафедра харчових технологій долучилася до Наукового пікніку у Чигирині.