Колектив кафедри харчових технологій вітає Зою БОНДАРЧУК з отриманням вченого звання ДОЦЕНТА!!! Бажаємо профенсійних звершень, нових здобутків на науковій ниві, …

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Колектив кафедри харчових технологій вітає Зою БОНДАРЧУК з отриманням вченого звання ДОЦЕНТА!!! Бажаємо профенсійних звершень, нових здобутків на науковій ниві, …
10 та 17 грудня 2021 року магістри, які навчались за спеціальністю 181 «Харчові технології» в Черкаському державному технологічному університеті, успішно захистили …
29-30 листопада 2021 року викладачі кафедри взяли участь у Міжнародній осінній школі та конференція щодо використання харчових добавок у рамках …
23 листопада 2021 року на базі двох кафедр: «Харчові технології та готельно-ресторанна справа», а також «Обладнання переробних і харчових виробництв …
4-5 листопада 2021 р. на кафедрі харових технологій було проведено V Міжнародну науково-практичну конференцію «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової …
3 листопада 2021 року студенти кафедри харчових технологій відвідали 24 міжнародну виставку продуктів харчування і напоїв WorldFood Ukrain в м. …
29 жовтня 2021 року студенти кафедри харчових технологій прийняли участь у «Гарбузфест», який був організований кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи. …
12 жовтня 2021 року студенти першого року навчання спеціальності «Харчові технології» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» Черкаського державного технологічного …
Кафедра харчових технологій ЧДТУ прийняла участь у науковому семінарі з безпеки харчових продуктів «Контроль патогенів харчових продуктів у птахівництві» організованому …
17 вересня 2021 року факультет харчових технологій та сфери обслуговування Черкаського державного технологічного університету традиційно відзначив День здоров’я. Цьогорічний захід був присвячений …