«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індуст 3-4 листопада 2022 року на кафедрі харчових технологій було проведено VІ Міжнародну науково-практичну …

Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
Кафедра харчових технологій проводить підготовку фахівців галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціальності 181 "Харчові технології"за освітніми рівнями:«Бакалавр» освітня програма «Харчові технології та інженерія»,«Магістр» освітня програма «Технології продуктів бродіння та виноробства».
«Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку харчової індуст 3-4 листопада 2022 року на кафедрі харчових технологій було проведено VІ Міжнародну науково-практичну …
ШАНОВНІ ВИКЛАДАЧІ, НАУКОВІ СПІВРОБІТНИКИ, АСПІРАНТИ, СТУДЕНТИ! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і науковців …
Професор кафедри харчових технологій успішно здав іспити на знання стандарту AQAP 2110: 2016 — вимоги НАТО щодо забезпечення якості проектування, …
23.09.2021 р. Європейський Парламент, Європейська Рада та Європейська Комісія започаткували щорічний Органічний день ЄС 23 вересня. Це є частиною Плану дій з розвитку органічного …
Професор кафедри Харчових технологій нашого університету доктор технічних наук Владислав Сухенко після проходження навчання у липні 2021 року на …
У червні місяці, вже вдруге, на запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія …
14 та 16 червня студенти спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Харчові технології та інженерія представили …
Дні студентської науки кафедри харчових технологій 20.04. 2022 р. на кафедрі харчових технологій на платформі Zoom було проведено …
На запрошення старшого консультанта з питань безпеки харчових продуктів Кафедри харчових наук Університет штату Пенсильванія Мартіна Бакневаж 17 лютого 2022 року, о 16:00 (UKR)…. …